Gündem

BELEDİYE’DE BEYAZ MASA DÖNEMİ BAŞLATILACAK

BELEDİYE’DE BEYAZ MASA                                          DÖNEMİ BAŞLATILACAK
25-01-2014 09:53

Vatandaşa pratik ve süratli hizmet için belediye’de beyaz masa döneminin başlatılacağını söyleyen Başkan Adayı Eroğlu, “Beyaz Masa uygulaması Başbakanımızın İBB Başkanlığında başlatılmış ve son derece de verim alınmıştır. Tokat Belediyesin de piar kapsamında beyaz masa sistemine geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

                      AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Av. Eyüp Eroğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasında vatandaşın şikayet ve taleplerini sürat kazandırmak ve pratik çözüm amaçlı olarak Beyaz Masa oluşturacaklarını belirtti. Başkan Eroğlu açıklamasında, “Başbakanımız Erdoğan’ın İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı olduğu 1994 yılında bir proje olarak Beyaz Masa birimi kuruldu. Beyaz Masa, kent sakinlerinin her türlü şikâyet, istek ve görüşlerini iletebilecekleri bir belediye birimi. 24 saat hizmet veren bu birim onlara ulaşan tüm görüş ve talepleri değerlendirmeye alarak çözüm üretmeyi ve verilen hizmetlerin daha verimli hale getirilmesini amaçlıyoruz.

                     Kurum, Beyaz Masa ön büro, Alo 153 Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa çözüm ekibi olarak 3 ayrı birimle hizmet verecek. Beyaz masa Ön Büro; Beyaz masa’ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgileniyve onları talepleri doğrultusunda yönlendirip başvurularına anında çözüm üretmek için hizmetini sürdürecek. Alo 153 Çağrı Merkezi; vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı amaçlıyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

 BEYAZ MASA NASIL ÇALIŞACAK?

                   Eroğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Beyaz Masaya birçok farklı şekilde ulaşılabilecek. Belediye hizmetleriyle ilgili vatandaşımız ister dilekçeyle, ister şikayet hususunu şahsen yazdırarak, ister telefon ve internettamından müracaatını yapabilecek. Söz konusu talep derhal verilen kod numarasıyla birlikte ilgili birime iletildiği gibi, konu bizzat Beyaz Masa görevlileri tarafından takip edilerek, alınan sonuçta vatandaşa geri dönerek bildirilecektir. Beyaz Masa birimi, bu şehirde görülen her ne şikâyetiniz, talebiniz varsa, hepsi ilgi alanında olacak ve bu şekilde sistematik olarak çalışacaktır.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER